LSU | Avtal med SJ

Avtal med SJ

Nytt avtal med SJ

Vårt förra avtal har nu slutat gälla och ett annat träder i kraft. Här hittar du hur du bokar från och med februari 2017!

 

LSU:s syfte med att ha avtal med SJ är både att sänka kostnaderna för er i medlemsorganisationerna och att arbeta för att föra över resande till tåg, som är det mest miljövänliga sättet att resa.

 

Välkommen ombord på SJs tåg

Genom LSU:s avtal med SJ får medlemsorganisationer upp till 10 % rabatt på klimatsmarta tågresor. Tåget är inte bara ett trevligt sätt att resa på, det är också att bry sig om vår miljö, vår vackra natur och vår gemensamma framtid. Hur många ni än är reser ni city till city på ett kryddmått bensin.

 

Hos SJ får du 15 % rabatt för Ungdomar och Studenter

Du som är student eller ungdom under 26 år reser billigt med SJ. På alla tåg får du alltid 15 % rabatt på ordinarie pris i 2 klass. Läs mer om rabatt för ungdomar och studenter på sj.se! 

 

Rabatt genom LSU

Utöver att du som är under 26 alltid får rabatt, så kan du som medlem få ytterligare 5-10% rabatt på din resa genom att boka via LSU! Rabatten gäller på alla flexibiliteter i både 1 klass och 2 klass. När du bokar ”Kan inte ombokas/återbetalas” får du 5% rabatt och när du bokar ”Kan återbetalas” får du 10% rabatt.

 

Såhär bokar LSU:s medlemmar resor genom oss:

1. Gå in på lsu.se/sj-medlemsorganisation
2. Skriv in det lösenord som ni som medlemsorganisation har fått från LSU.
3. Sök resa. Du skickas automatiskt till SJ bokningsflöde på sj.se
4. Boka din resa med LSU-rabatt!

 

Violá!
Trevlig resa önskar vi på LSU – Sveriges ungdomsorganisationer

 

 

Lösenordet för bokning kommer att ändras ungefär en gång i kvartalet. När det sker så skickas det nya lösenordet ut direkt till alla LSU:s medlemsorganisationer. OBS: Den procentuella prisreduktionen gäller inte för (i) resa på en del av Resplussträcka som trafikeras av annan (t.ex. länstrafiksträcka) och (ii) inte heller för resa med standardrabatt (t.ex. SJ Årskort).

 

 

Kontakt

Cadi Costivana
Account Manager SJ
cadi.costivana(a)sj.se
010-751 55 19

Nyhetsbrev

Veckans nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrevet:

© 2018 LSU. Powered by WordPress.

Daily Edition Theme by WooThemes - Premium WordPress Themes