Generalsekreterarnätverket

LSU har ett nätverk  för general- och förbundssekreterare. En ny omgång påbörjas varje höst och öppnas då för nya deltagare.

 

Generalsekreterarnätverket är till för att deltagarna ska kunna utbyta erfarenheter och stötta varandra i sitt ledarskap och vardagsarbete. Det är öppet för alla LSU:s medlemsorganisationer, oavsett storlek, typ eller hur bra ni tycker att er organisation fungerar. Det riktar sig till den högsta tjänstemannen på nationell nivå.

Nätverket träffas i Stockholm ungefär en gång per månad. Nätverket påbörjas hösten 2015 och pågår till sommaren 2016. Nätverket är slutet under året och öppnar för nya deltagare en gång per år. Det som sägs i nätverket får inte spridas utanför gruppen. Eftersom ordförande och generalsekreterare ofta arbetar nära varandra samarbetar generalsekreterar- och ordförandenätverken en del. Vi tar vi in externa föreläsare under ett antal tillfällen varje år.

Tidigare generalsekreterarnätverk har bland annat diskuterat personligt ledarskap, stresshantering, effektiv målstyrning och arbetsrätt.

 

Praktisk information

• Den första träffen, som är obligatorisk, är 15 september 13:00-17:00. På den träffen lägger vi planeringen för året tillsammans och bokar in när vi ska träffas.

• Antalet platser är begränsat till 15 personer. Först till kvarn gäller.

• Anmälan senast 25 augusti.

• Avgiften är 3 200 kr per läsår.

• Det är bara den första träffen som är obligatorisk, men det ska vara din avsikt när du anmäler dig att komma på mer eller mindre alla träffar.

 

Anmälan

Nätverket är fullbokat. Välkommen igen nästa år!

Kontakt

info(a)lsu.se

Nyhetsbrev

Veckans nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrevet:

© 2017 LSU. Powered by WordPress.

Daily Edition Theme by WooThemes - Premium WordPress Themes