LSU | Generalsekreterarnätverket 2017

Generalsekreterarnätverket 2017

 

LSU har två nätverk  för general- och förbundssekreterare. Ett för dig med ett större arbetsgivaransvar och ett för dig med ett mindre/inget alls.

 

Generalsekreterarnätverken syftar till erfarenhetsutbyte och kompetensutveckling för deltagarna och deras organisationer. De är öppna för alla LSU:s medlemsorganisationer, oavsett storlek eller verksamhet. Nätverken riktar sig till den högsta tjänstepersonen på nationell nivå. Nytt för i år är att vi kommer att dela upp nätverken utifrån omfattning på arbetsgivaransvar.

Nätverken träffas i Stockholm ungefär en gång var sjätte vecka under hösten 2017 och våren 2018. Nätverken är slutna under året och öppnar för nya deltagare en gång per år. Det som sägs i nätverken får inte spridas utanför gruppen. Eftersom ordförande och generalsekreterare ofta arbetar nära varandra samarbetar generalsekreterar- och ordförandenätverken en del. Tidigare generalsekreterarnätverk har bland annat diskuterat strategiskt arbete, personligt ledarskap, hållbart engagemang/arbete och arbetsrätt. Ämnena sätts tillsammans med deltagarna. Nätverket processleds av My Malmeström Sobelius, tidigare bla generalsekreterare för LSU och chef för jagvillhabostad.nu. Externa gäster kan komma att bjudas in.

 

Praktisk information

• Den första träffen, som är obligatorisk, är 7 september 13:00-16:00 respektive 14 september 9:00-12:00. Din avsikt när du anmäler dig bör vara att komma på alla träffar.

• Antalet platser är begränsat till 15 personer. Först till kvarn gäller. Blir det färre än 5 deltagare i något av nätverken erbjuds de i mån av plats att delta i det andra nätverket.

• Anmälan senast 23 augusti. Senast en vecka senare skickas information ut till alla antagna deltagare.

• Avgiften är 3500 kr per läsår.

Anmälan sker här

Kontakt

eleonore.eriksson(a)lsu.se

Nyhetsbrev

Veckans nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrevet:

© 2018 LSU. Powered by WordPress.

Daily Edition Theme by WooThemes - Premium WordPress Themes