#GlobalYouth fortsätter | LSU

#GlobalYouth fortsätter

20 december 2016

Veckan med fokus på våra globala samarbetspartners och den globala ungdomsrörelsen har passerat, men den globala ungdomsrörelsen fortsätter existera och fortsätter arbeta för ungas rättigheter lokalt, nationellt och globalt. Vi på LSU kommer att fortsätta berätta om våra samarbeten globalt, våra samarbetspartners medlemsorganisationer och deras arbete. Du kan alltid läsa om våra samarbeten här på lsu.se under ”Global utveckling” och hör av er till våra projektledare om ni vill veta mer. Tillsammans med våra globala partnersamarbeten skapar vi möjlighet för våra medlemsorganisationer att ta del av kompetensutveckling, erfarenhetsutbyten och skapa egna globala samarbeten.

 

Med medel från Forum Syd och Sida stöttar och utvecklar vi och våra partners varandra genom ömsesidiga partnerskap. Missa inte möjligheter till utbyte av erfarenheter i våra program. Du hittar info här på lsu.se under ”Global utveckling” (http://lsu.se/globalt/) och som medlemsorganisation kan ni också nominera era medlemmar för att bli ungdomsrepresentanter för Sverige i EU och FN. Läs mer och håll utkik efter möjligheter under ”Politik & Påverkan” här på lsu.se och uppdateringar i våra flöden på twitter, facebook och instagram.

 

Mer än hälften av jordens befolkning är under 30 år* och vi är här för att påverka och driva våra frågor för vår nutid och framtid. Fortsätt följa den globala ungdomsrörelsen genom bl.a. #GlobalYouth, inspireras av det grymma arbete som görs och kampen som drivs av ungdomsrörelsen globalt med allt vad det innebär.

 

* ”Ungas engagemang för en hållbar värld” s 31., online http://lsu.se/wp-content/uploads/2016/11/ungas_engagemang_for_en_hallbar_varld-agenda2030-rapport_webb.pdf

Nyhetsbrev

Veckans nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrevet:

© 2018 LSU. Powered by WordPress.

Daily Edition Theme by WooThemes - Premium WordPress Themes