Bli handledare i vårt nya utbildningsprogram!

14 december 2017

Bild med blått filter på fyra personer som sätter upp post-it lappar på en stor vägg. I vänstra övre hörnet syns projektet HEL:s logotyp i grönt och svart. Mitt på bilden står det i vit skuggad text. Handledare sökes till utbildningsprogrammet för Hållbart Engagemang och Ledarskap. H, E och L står i grön text.

 

Nu söker LSU intresserade och drivna personer för att vara med och utveckla ett mer hållbart ungt civilsamhälle! Som handledare i hållbart engagemang och ledarskap är du med och driver en förändringsprocess framåt i en av LSU:s medlemsorganisationer, för att förebygga och motverka en negativ stressutveckling bland förtroendevalda, anställda och ideella ledare. Till detta uppdrag söker vi dig som har erfarenhet av verksamhetsutveckling i ideella organisationer, ett intresse för förändringsprocesser och förståelse för ledning och styrning.

 

Vill du veta mer om eller ansöka till detta ettåriga (slutet feb. 2018- feb 2019) och arvoderade uppdrag? Följ denna länk; https://jobb.lsu.se/jobs/67997-handledare-inom-hallbart-engagemang-och-ledarskap

 

Om du har några frågor kan du kontakta Erica Midfjäll, ansvarig för utbildningsprogrammet, via erica.midfjall@lsu.se

 

Nyhetsbrev

Veckans nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrevet:

© 2018 LSU. Powered by WordPress.

Daily Edition Theme by WooThemes - Premium WordPress Themes