Ny generalsekreterare

19 december 2017

Efter årsskiftet kliver Hannah Kroksson​ på tjänsten som generalsekreterare för LSU – Sveriges Ungdomsorganisationer i samband med att hennes nuvarande styrelseuppdrag avslutas. Hon är inget okänt kort då hon har haft en rad uppdrag i ungdomsrörelsen och civilsamhället, senast som heltidsarvoderad vice ordförande i LSU. Rekryteringsgruppen har bestått av representanter från LSU:s sittande och tillträdande styrelse samt från den lokala fackklubben.

 

– Hannah har värdefull erfarenhet och kunskap om ungdomars demokratiska organisering och dess förutsättningar. Hennes tydliga planer för LSU:s kansli är förankrade i vår vision och vi ser fram emot att ha Hannah som generalsekreterare för LSU, säger Rosaline Marbinah, tillträdande ordförande för LSU.

 

Hannah Kroksson ser fram emot att leda kansliets arbete och stärka LSU som organisation.

– Självklart känns det stort, roligt och utvecklande att fortsätta arbeta med något så angeläget som att stärka ungdomsrörelsen och LSU. Jag är heltaggad och gläds åt att få arbeta närmare vårt fantastiska kansli och bidra till verksamhetsutvecklingen, säger Hannah.

 

Hannah utgör tillsammans med LSU:s nyvalda ordförande Rosaline organisationens yttersta ledning. En längre presentation av dem kommer i början på nästa år. Tills dess önskar vi er en trevlig vinterledighet och tackar för året som varit!

Nyhetsbrev

Veckans nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrevet:

© 2018 LSU. Powered by WordPress.

Daily Edition Theme by WooThemes - Premium WordPress Themes