LSU Forum 2018

19 april 2018

 

Varmt välkommen till LSU Forum 2018!

 

Nu är det dags för LSU Forum 2018 som i år handlar om förutsättningar för ungas organisering i Norden och Baltikum. Med bakgrund i Sveriges ordförandeskap i Nordiska Ministerrådet under 2018, kommer konferensen lyfta ämnen och frågor kring det unga civilsamhällets finansiering, trender i engagemang och politiska kontexter i ungas organisering. Konferensen är internationell med deltagande från våra nordiska och baltiska syskonorganisationer. Syftet med dagen är att diskutera likheter och skillnader, samt reflektera över strategier för förstärkandet av ungas organisering. Välkomna till en dag där ni kommer att få ta del av intressanta samtal och aktiviteter, samt att vi hoppas att ni kan ta med er nya insikter och verktyg tillbaka till era organisationer. Vi bjuder på lunch och fika under dagen!

 

LSU har sedan årsskiftet drivit ett projekt om förutsättningar för ungas organisering i Norden. Under dagen kommer vi att lyfta frågor om ekonomiska, sociala och politiska förutsättningar för ungas organisering i Norden. Vi kommer att resonera kring dessa frågor tillsammans genom spännande paneler, work-shopar och föreläsningar.

 

Ta chansen att träffa och nätverka med unga engagerade ledare från Norden och Baltikum! Vi hoppas att ni kommer lämna konferensen med praktiska och goda exempel, samt en större insikt på situationen för ungdomsrörelsen organisering i regionen.

 

När: 24 maj kl.11.00-18.00 (incheckning från 10.30)
Var: Kungliga Myntkabinettet, Slottsbacken 6, 111 30 Stockholm

Ladda ner inbjudan här >>
Download invite to the youth conference here >>

 

 

Nu finns programmet för årets Forum att ladda ner!!

Programblad LSU Forum 2018

 

 

Konferensen är kostnadsfri för LSU:s medlemsorganisationer. Anmälan är bindande.
Vi bjuder på lunch och fika under dagen!
Språk för dagen kommer vara engelska

Anmälan görs här nedan och är bindande.

 

 

Varmt välkomna,

Feben Hadgu
feben.hadgu@lsu.se

 

 

Anmäl dig här:

Ditt namn/name

Din e-post/email

Ditt telefonnummer/telephone number (inte obligatoriskt)


Medlemsorganisation/member-organization

Om annan organisation/företag/annat, vilken/other organization?


Ålder/age:

Könsidentitet/gender:


Ange eventuella kostbehov/allergies and preferences (maten på LSU:s arrangemang är vegetarisk enligt vår miljöpolicy- LSU offers vegetarian food according to our environmental policy):


Andra eventuella behov/hjälpmedel - other needs (t.ex. hörslinga, tolk, rum för bön/meditation/lugn, pauser mm- hearing loop, interpreter, other):


Övrigt/other:


Nyhetsbrev

Veckans nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrevet:

© 2018 LSU. Powered by WordPress.

Daily Edition Theme by WooThemes - Premium WordPress Themes