Välkommen till lsu|metodo

Metodo_banner-01

 

Anmäl dig till LSU | metodo 2016>>

 

Utbildningsprogrammet för Sveriges ungdomsorganisationer
– en mötesplats för kunskap och utveckling

LSU|metodo finns för att Sveriges ungdomsorganisationer ska kunna möta sina återkommande utmaningar inom ledarskaps- och organisationsutveckling. Genom utbildningarna kan förtroendevalda, anställda och medlemmar utvecklas och inspireras, så att ni blir bättre på att nå era mål.

LSU|metodo vänder sig till dig som är engagerad i en ungdomsorganisation. Du kan vara aktiv i din organisation lokalt, regionalt eller nationellt.

 

Utbildningarna

Ämnena är framtagna utifrån vad ungdomsorganisationerna uttrycker är vanligt förekommande utmaningar. Generellt krävs inga förkunskaper i grundutbildningarna och för fördjupning krävs kunskaper i det övergripande ämnet. Det kan variera.

 

Metoder

LSU|metodo är en mötesplats, därför bygger pedagogiken i utbildningarna på aktivt deltagande genom diskussioner och interaktiva övningar. Arbetsmetoderna som används i metodo är skapade utifrån att vi delar utmaningarna men delvis har skilda erfarenheter och perspektiv och därför kan lära oss mycket av varandra. Det gör metodo till en mötesplats för kunskap och utveckling. Vi tror dessutom att lärande fungerar bäst när man deltar aktivt. Därför kombinerar de allra flesta av utbildningarna teori och praktik.

Du förväntas delta aktivt på utbildningarna, bidra med egna erfarenheter och kompetens, diskutera och ta nya lärdomar och perspektiv vidare tillbaka till din organisation.

 

Kontakt

Rebecka.stenkvist[a]lsu.se

Nyhetsbrev

Veckans nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrevet:

© 2018 LSU. Powered by WordPress.

Daily Edition Theme by WooThemes - Premium WordPress Themes