1. Home
  2. Nätverk
  3. GS-träffar

LSU:s GS-träffar

Hur kan vi förbättra vår rekrytering? Hur stärker jag det demokratiska tänket i kansliet? Hur introducerar jag en ny styrelse till organisationen och vad ska jag och min ordförande göra för att stärka vårt samarbete? Dessa och många fler frågor behandlar vi på GS-träffarna.

Det här är LSU:s GS-träffar

LSU anordnar workshops och föreläsningar för våra medlemsorganisationers generalsekreterare, kanslichefer och andra som är direkt anställda under styrelsen. På träffarna behandlar vi ämnen som är särskilt relevanta för just den här målgruppen, så som rekrytering, strategi, att arbeta nära både styrelse och kansli och arbetsgivarskap.

Så här funkar GS-träffarna

Mejl med inbjudan och närmare information om dessa träffar går ut till vår mejllista för generalsekreterare och kanslichefer. Tror du att du inte fått dessa? Mejla Signe så lägger hon till dig!

GS-träffar under vårterminen 2022 kommer i regel vara sista onsdagen varje månad till maj och börja 08:00 och sluta 09:30. De kommer hållas digitalt med samma zoomlänk varje gång. Träffarna kräver ingen enskild anmälan men kan läggas till i kalendern för de som vill.

23:e februari
30:e mars
27:e april
25:e maj

Observera dock att dessa träffar endast är för målgruppen.

Kontakt för GS-träffarna

Kontakt

Signe Krantz

signe.krantz@lsu.se