1. Home
  2. Nyhet
  3. Sök pengar för nordiskt utbyte

Nu har ni möjlighet att söka medel för nordiska aktiviteter. Ansökan är öppen till 26 oktober 2021. 

Med projektet Nordic Youth in Sustainable Communities (NUBF) vill vi skapa starkare samarbete mellan unga människor i Norden – med hållbarhet i fokus. Barn- och ungdomsorganisationer med en bra aktivitetsidé kan ansöka om bidrag för att genomföra aktiviteten tillsammans med åtminstone en partnerorganisation i ett annat nordiskt land.

Om ni vill genomföra aktiviteter med en eller flera andra nordiska organisationer så kan ni ansöka om bidrag via NUBF.

Deadline
Ansökan är öppen till och med 26 oktober. Ni kan söka för upp till 80 000 DKK beroende på typ av aktivitet.

Ansökningsprocessen
Alla riktlinjer och ansökningsformulär hittar ni på den gemensamma hemsidan www.nordicyouth.org

 

 

Projektet är ett samarbete mellan de nordiska landsråden och Danmarks regering. NUBF är en del av det danska ordförandeskapet i Nordiska ministerrådet 2020, projektet kommer fortlöpa till 2022. Projektet drivs av Dansk Ungdoms Faellesråd (DUF) som är LSU:s motsvarighet i Danmark. Därav är även språket engelska/danska på den officiella hemsidan.  NUBF är förkortningen på det danska namnet Nordiske Unge i Bæredygtige Fællesskaber. 

Kontakt

Emelie Nilsson

emelie.nilsson@lsu.se

Liknande nyheter
Anmäl dig till vårkonferensen!

Anmäl dig till vårkonferensen!

SOU:S Vårkonferens den 17:e april är dagen för dig som vill lära dig mera om och bli bättre på opinionsbildning och påverkansarbete. Missa inte gäster som Sara Damber, Noura Berrouba, Sigge Eriksson, Elias Fjellander och Signe Krantz.

read more
Medlemsdialog 15 april

Medlemsdialog 15 april

Som en fortsättning på medlemsmötet den 25 mars bjuder LSU in till årets andra medlemsdialog. Under mötet kommer vi att ha ett särskilt stort fokus på de så kallade Demokrativillkoren, som regeringen aviserat kommer att presenteras efter påsk.

read more