Torsdag den 23 februari släpper LSU en ny ungdomspolitisk analysrapport och firar med mingel på Helio Hötorget Penthouse i Stockholm! 

Välkommen att möta ungdomsrörelsen med panoramautsikt över Stockholm! Vi firar vår nya rapport som jämför ungdomspolitiska skrivelser på EU-nivå med svensk nivå med mingel, alkoholfri dryck och tilltugg. På plats är också LSU:s basar med utvalda guldklimpar från vår kunskapsbank. Anmäl dig genom att fylla i formuläret nedan!

Plats: Helio Hötorget Penthouse. Mäster Samuelsgatan 42, Sergelgången 8-14 eller Sveavägen 9, plan 17 (Hötorgshus 3)

Tid: 18.00-20.00

 

 

Tillgänglighetsinformation:

Tillgänglig entré: Mäster Samuelsgatan 42 (trapphiss). Lokalen ligger i byggnadens högsta våning (17), hiss finns. Rullstolsanpassad toalett finns i entrén. Det är inga nivåskillnader i lokalen. På plats i lokalen finns ett högtalarsystem, mikrofon samt en hörslinga som kan användas vid behov.

Tunnelbana: Hötorget eller T-Centralen uppgång Sergels torg

Buss: Linje 1, 57, 291

Parkering: Q-Park Sveavägen 17

 

Anmäl dig till minglet!

Evenemanget har begränsat med plats och först till kvarn gäller. Har du fått en plats kommer du att få en bekräftelse på mail.

 

Detta evenemang är medfinansierat av Europeiska unionen och Sida. Dess innehåll ansvarar LSU för, och det återspeglar inte nödvändigtvis Europeiska unionens eller Sidas ståndpunkter.