1. Home
  2. Nyhet
  3. LSU Forum 2020: Ta hotet på allvar!
Inställd medverkan på Almedalsveckan, uteblivna inlägg och debattinlägg, rigoröst säkerhetsarbete vid aktiviteter – det är dags att ta hotet på allvar!

Välkommen på LSU Forum 2020: Ta hotet på allvar!

Datum: 18 maj
Tid: 09.00-16.30
Plats: Medelhavsmuseet, Fredsgatan 2 i Stockholm

Under hösten 2019 har LSU kartlagt hur hatet och hotet mot ungdomsrörelsen ser ut och vilka effekter det får på vårt engagemang. Det är utifrån denna nya kunskap som konferensen tar sitt avstamp och tillsammans utforskar vi hur vi kan förbättra det förebyggande arbetet samt vilka politiska åtgärder som behöver tillkomma för en trygg ungdomsrörelse.

LSU:s medlemsorganisationer, det bredare civilsamhället och övriga intresserade är välkomna till en dag fullspäckad med workshops, rapportsläpp och debatt med inbjudna ministrar.

Vi publicerar löpande information om inbjudna föreläsare och talare.

 

No-show avgift på 200 kr vid utebliven avanmälan.
Lunchen som serveras är vegetarisk. 
  

 

Planering inför LSU forum 2020

LSU är i full gång med att planera för LSU forum 2020. Vår planering påverkas, som alla andra, av spridningen av COVID-19 även känd som coronaviruset. Vi arbetar i dagsläget
på att kunna arrangera LSU forum precis som planerat, men kommer självklart bevaka hur saker utvecklar sig över tid. Det kan t.ex. innebära att vi behöver tänka till kring t.ex.
digitala lösningar för att kunna genomföra eventet. Vi följer självklart
Folkhälsomyndighetens checklista för arrangemang och övriga rekommendationer från myndigheten. För er som anmält/anmäler er så kommer vi löpande uppdatera om det
sker några förändringar i arrangemanget.

Kategorier

Arkiv

Ella Coogan

Kommunikatör i LSU:s Hat & Hot-projekt