1. Home
  2. Nyhet
  3. Kompetensträffar hösten 2020

Välkommen på digitala komptensträffar 

Kompetensträffar riktar sig till de som jobbar som Kanslichef, Föreningssekreterare, Generalsekreterare eller liknande i en av LSU:s medlemsorganisationer. Träffarna är en möjlighet att få träffa andra i liknande roller, lära sig mer om ett ämne samt utbyta erfarenheter. 

Plats: Digitalt via Zoom, länk skickas ut inför träffen. 

Träff 1: Arbetsmiljö i hemmiljö
– Vad innebär det för mig som arbetsgivare 
Torsdagen 17 september, 15.00 – 17.00

Många är vi som ställt om och jobbar hemifrån. Detta medför nya utmaningar för dig som arbetsgivare när det gäller arbetsmiljö. Marie Lav kommer prata om vilka skyldigheter du har som arbetsgivare och svara på dina frågor kopplat till arbetsmiljö. Marie Lav är jurist och jobbar på arbetsgivaralliansen med Civilsamhället som specialområde.   

Det kommer också finnas stort utrymme för de frågor som du har.  

 

Träff 2: Samarbetskontraktet
– Vad innebär det för mig som arbetsgivare 

Torsdagen 15 oktober , 15.00 – 17.00

Till denna träff finns det 15 platser och alla som anmäler sig kommer att få Hanna Brobergs bok ”Samarbetskontraktet” hemskickad. För att få boken hemskickad i tid till seminariet så behöver du ha anmält dig senast 8 oktober 

Mer info kommer

   

Träff 3:  Hat och hot
– Lär dig mer om hantering av hat och hot i ungdomsrörelsen.  
Torsdagen 26 november  15.00 – 17.00 

Hat och hot begränsar barn och ungas organisering. LSU:s kartläggning om hat och hot mot ungdomsrörelsen visar att 46% hat utsatts. LSU driver sedan ett år tillbaka ett projekt med fokus på hat och hot i ungdomsrörelsen.  I den här workshopen går vi igenom hur hatet och hotet ser ut och utbyter erfarenheter och strategier för hantering av hat och hot som organisation. Workshopen leds av LSU. 

Anmälan

Anmälan är bindande och en no-show avgift på 300:- kommer att tas ut om du inte dyker upp. Det är begränsat antal med platser så först till kvarn är det som gäller.

Kategorier

Arkiv

Ellinor Aaby Olsson

Utbildningsutvecklare, LSU