1. Home
  2. Nyhet
  3. Lokala unga ledare sökes för samtal om hållbart engagemang!

Under hösten 2018 genomför projektet HEL en nationell turné som syftar till att samla in information om hur det är att vara ung lokal ideell ledare på sex utvalda orter. På varje ort kommer vi vilja träffa en fokusgrupp bestående av 10 unga lokala ledare från olika medlemsorganisationer i LSU. Vår definition av en ung ideell ledare är en person mellan 13-25 år som arrangerar något för någon annan utan att få någon större ekonomisk ersättning för det. Syftet med fokusgrupperna är att samla in era röster och tillsammans ta reda på vilka faktorer som bidrar till ett hållbarare engagemang och ledarskap. Det är även en bra möjlighet för er att nätverka med andra unga ledare som arbetar med samma lokala förutsättningar som ni själva gör. Svaren från fokusgrupperna kommer sedan att sammanställas i en rapport vars målgrupp är LSU:s medlemsorganisationer.  

Vi kommer att besöka följande orter under hösten:  

  • Malmö den 26 september
  • Linköping den 27 september
  • Göteborg den 10 oktober
  • Örebro den 11 oktober
  • Kiruna den 17 oktober
  • Luleå den 18 oktober

Tid: 17.00-20.00
(inklusive
halvtimmes paus för middag ) 

Vegetarisk middag kommer finnas på plats och som tack för din medverkan får du även en biobiljett utav oss! Platsen för träffen kommer vara centralt och meddelas de deltagare som blir antagna.

Ellinor Aaby Olsson

Utbildningsutvecklare

Kategorier

Arkiv

Anmälan till fokusgrupper

I enlighet med GDPR vill vi informera dig om att vi kommer spara dina uppgifter som deltagare till ett halvår efter arrangemangen. Detta för att kunna skicka ut information, handlingar och utvärdering till dig. 

Alla fält markerade med en liten stjärna * är fält som måste fyllas i, för att du ska kunna skicka in din anmälan.