1. Hem
  2. Nyhet
  3. Boka enskilda utbildningar inom hållbart engagemang

LSU driver nu projektet Vi Brinner, en insats för hållbart engagemang och att strukturellt arbeta med stress och uppdragsmiljö i ungdomsrörelsen. Efter att vi och många andra organisationer jobbat med ämnet i ungdomsrörelsen ser vi att det går att förebygga och skapa hållbara organisationer.

Därför har vi under hösten möjligheten att hålla enskilda utbildningar för era styrelser, där Signe, LSU:s medlemsutvecklare träffar er på en kväll eller helg och utbildar om vad stress är, vad det har för strukturella orsaker och vad ni kan göra åt det. Inför utbildningen har vi ett kort möte för att kartlägga er organisations behov och utmaningar för att kunna arbeta med dem under utbildningen. Utbildningarna är kostnadsfria och kräver inget extra arbete för er eller era styrelser.

 

Låter detta intressant? Skicka bara ett mejl för att höra mer eller boka in ett samtal med Signe.

 

Vi vill också tipsa om våra fria utbildningstillfällen där vilka som helst från era organisationer kan anmäla sig för att lära er om nya metoder och diskutera frågan med andra i ungdomsrörelsen. Det är fritt för såväl lokalt aktiva som anställda eller förtroendevalda att vara med.

Kontakt

Signe Krantz

signe.krantz@lsu.se

Liknande nyheter