1. Hem
  2. Nyhet
  3. Vi brinner – utbildningsserie 2021

Stärk dina kunskaper om hållbart engagemang och hur er organisation kan förebygga stress!
Under hösten arrangerar LSU utbildningar som fokuserar på hållbart engagemang i ungdomsrörelsen. Denna omgång av Vi brinner-projektet har vi tagit fram tre typ av utbildningar som är anpassade efter er organisations behov.

  • Upplever ni att ni är en stabil organisation som har ett hållbart engagemang i er styrelse och vill fortsätta? Välj att gå utbildningen som heter ”Förebygga”.
  • Upplever ni att ni är i risk att hamnar i stressig uppdragsmiljö? Välj att gå utbildningen “Risk”.
  • Upplever ni att ni är på väg att hamna i kris mot en ohållbar miljö i styrelsen? Eller är ni redan där? Då ska ni gå utbildningen “Kris”.

Utbildningarna är baserade på kunskaper och metoder från boken Vi brinner och LSU:s längre utbildningsprogram ”Hållbar organisering”. Oavsett om du befinner dig på nationell eller lokal nivå, är förtroendevald eller anställd, så är du välkommen att anmäla dig till våra utbildningar.

Varje tillfälle har 15 platser för att det ska finnas möjlighet till reflektion och erfarenhetsutbyte.

Utbildningstillfällena följer ett rullande schema av förebygga, risk och kris, baserat på olika lägen av var en organisation ligger i relation till stress och hållbart engagemang.

Tema: Förebygg stresskulturen – ett första steg till hållbart engagemang
26:e oktober 15:00-17:00
27:e oktober 17:00-19:00


Tema: Risk

16:e november 15:00-17:00
17:e november 17:00-19:00

Anmäl dig till utbildningarna här nedan.

Kontakt

Signe Krantz

signe.krantz@lsu.se

Liknande nyheter
Digital konferens med MUCF

Digital konferens med MUCF

LSU och MUCF bjuder in till en digital uppföljning av höstens demokrativerkstäder inom EU:s ungdomsdialog den 29 april mellan kl. 13.30 – 16.00. Anmäl dig senast 26 april.

read more