1. Hem
  2. Nyhet
  3. Möjlighet till nordisk samverkan – delta på ungdomsworkshop!

Inom projektet Nordic Youth in Sustainable Communities finns möjlighet att söka pengar för nordiska utbyten. Kanske har du redan en idé för en nordisk aktivitet som du vill få hjälp att utveckla? Kanske önskar din organisation få ett ökat nordiskt nätverk för vidgat samarbete? Då ska du ansöka till den nordiska ungdomsworkshopen 2021!

Workshopen äger rum på ungdomsön i Köpenhamn mellan den 1–3 oktober. Under helgen får du praktisk hjälp för att planera din aktivitet, som du sedan kan söka pengar för att genomföra tillsammans med minst en ungdomsorganisation från ett annat nordiskt land. 


Vem kan delta?
Du som är mellan 16 – 30 år gammal.

Vad kostar det? Workshopen är kostnadsfri och du får boende/resa betald.
Hur ansöker jag? Genom att fylla i formuläret nedan.


Ansökan är öppen till 24 juni, därefter blir du kontaktad om du fått en plats på workshopen. OBS! först till kvarn! 


All information om utbildningen hittar du här:
https://se.nordicyouth.org/ungdomstraening 

Projektet är ett samarbete mellan de nordiska landsråden och Danmarks regering. NUBF är en del av det danska ordförandeskapet i Nordiska ministerrådet 2020, projektet kommer fortlöpa till 2022. Projektet drivs av Dansk Ungdoms Faellesråd (DUF) som är LSU:s motsvarighet i Danmark. Därav är även språket engelska/danska på den officiella hemsidan.  NUBF är förkortningen på det danska namnet Nordiske Unge i Bæredygtige Fællesskaber.  

Anmäl ditt intresse här nedan!

Kontakt

Emelie Nilsson

emelie.nilsson@lsu.se

Liknande nyheter
Digital konferens med MUCF

Digital konferens med MUCF

LSU och MUCF bjuder in till en digital uppföljning av höstens demokrativerkstäder inom EU:s ungdomsdialog den 29 april mellan kl. 13.30 – 16.00. Anmäl dig senast 26 april.

read more