1. Hem
  2. Nyhet
  3. Häng med på workshop till Utøya!

Vill du samarbeta med unga från andra nordiska länder? Har du en idé på en aktivitet att söka pengar för? Vill du delta i en workshop om Hållbarhetsmålen eller inkluderade samhällen?  

Om du svarat ja på dessa frågor tycker vi att du ska ansöka om att få åka med och träffa andra unga engagerade från hela Norden och få möjlighet att utveckla dina idéer till ett projekt!  

Anmäl dig till årets upplägga av den nordiska ungdomsworkshopen som går av stapeln den 6–8 maj på Utøya i Norge. Dagarna bjuder på stimulerande diskussioner om hållbarhet och social inkludering, möjlighet att utveckla nya samarbeten över nationsgränserna och stöd i att ansöka om medel från den nordiska ungdomsfonden 

 

Vem kan delta? Du som är mellan 18 – 30 år gammal.
Vad kostar det? Workshopen är kostnadsfri och du får boende/resa betald.
Hur ansöker jag? Genom att fylla i formuläret nedan.


Ansökan är öppen till 25 mars, därefter blir du kontaktad om du fått en plats på workshopen. OBS! först till kvarn!


All information om workshopen hittar du här:
https://se.nordicyouth.org/ungdomstraening 

Projektet är ett samarbete mellan de nordiska landsråden och Danmarks regering. NUBFvar en del av det danska ordförandeskapet i Nordiska ministerrådet 2020, projektet kommer fortlöpa till och med 2022. Projektet drivs av Dansk Ungdoms Faellesråd (DUF) som är LSU:s motsvarighet i Danmark. Därav är även språket engelska/danska på den officiella hemsidan.  NUBF är förkortningen på det danska namnet Nordiske Unge i BæredygtigeFællesskaber.   

Anmäl ditt intresse här nedan!

Kontakt

Emelie Nilsson

emelie.nilsson@lsu.se

Liknande nyheter
Digital konferens med MUCF

Digital konferens med MUCF

LSU och MUCF bjuder in till en digital uppföljning av höstens demokrativerkstäder inom EU:s ungdomsdialog den 29 april mellan kl. 13.30 – 16.00. Anmäl dig senast 26 april.

read more