1. Home
  2. Nyhet
  3. Ny termin
Hösten blir en händelsefylld och spännande tid för barn- och ungdomsrörelsen och LSU. Här kommer en överblick av några av de nyheter och händelser vi har att se fram emot:

 

  • LSU forum den 20 september. Hösten inleds med årets LSU forum där du har möjlighet att lära känna LSU lite bättre. Under en fullspäckad heldag kommer vi berätta om våra projekt, vad vi arbetar och vilka frågor vi driver. Förhoppningsvis kan vi även få dina synpunkter om vad du tycker är viktigt och vad vi borde arbeta med för att göra barn- och ungdomsrörelsen ännu bättre! Anmälan och mera info släpps inom kort.
  • Den 8 – 10 november är det dags för LSU:s årsmöte Representantskapet. I år är det mycket spännande som ska avhandlas. Bland annat kommer styrelsen föreslå att LSU:s nya strategi ska röstas igenom. Genom strategin pekas vägen ut för LSU:s arbete de kommande åren.  Dessutom ska en ny styrelse utses. Som medlemsorganisation har ni möjlighet att nominera kandidater.  Gör det genom länken här! Så kom på Representantskapet och se till så att dina idéer och tankar om LSU och barn och ungdomsrörelsen blir verklighet! Anmäl dig genom den här länken.

  • LSU har fått en ny tillförordnad Generalsekreterare i Rebecka Stenkvist. Rebecka ersätter Hannah Kroksson som under hösten kommer vara föräldraledig. Rebecka är sedan tidigare verksamhetsledare för LSU:s arbete inom Samverkan, Organisation och Ledarskap och har stenkoll på LSU och vår verksamhet. Så har ni frågor eller funderingar om vårt arbete, tveka inte att kontakta Rebecka. Hannah kommer senare under hösten komma tillbaka och arbeta deltid som Generalsekreterare tillsammans med Rebecka. Vi önskar både Hannah och Rebecka stort lycka till med sina nya roller!
  • LSU är också jätteglada att kunna meddela att vi har fått två nya medarbetare!
    Aniina Karlsdottir kommer arbeta med LSU:s globala partnerskap GALE. Aniina har tidigare arbetat bland annat som politisk sekreterare på Unga med synnedsättning. Martina Smith har just påbörjat sitt arbete som ledningssekreterare och kommer bistå både styrelse och kansli i det administrativa arbetet. Varmt välkomna till LSU båda två!

Vi vill också passa på att uppmana alla medlemsorganisationer som gjort ändringar på kansli eller i styrelse att höra av er med uppdaterade kontaktuppgifter. Gör det i så fall till martina.smith@lsu.se.

Vi på LSU vill önska alla en rolig och spännande höst där vi hoppas på en mer uppfinningsrik, engagerad och större barn- och ungdomsrörelse än någonsin!

Rebecka Stenkvist

TF. Generalsekreterare, LSU

Kategorier

Arkiv