1. Hem
  2. Nyhet
  3. Inbjudan: GS-träff om LAS!

Du jobbar som Kanslichef, Föreningssekreterare, Generalsekreterare eller liknande i en av LSU:s medlemsorganisationer. Därför vill LSU bjuda in dig till terminens första GS-träff torsdag den 1:a december mellan 08.00-09.00 där du får möta andra i liknande roll, lära dig mer om ett ämne samt byta erfarenheter. 

Den 1: a december 08.00 – 09.00 anordnar LSU terminens första GS-träff digitalt med fokus på de nya ändringarna i LAS som trädde i kraft den 1: a oktober. Vad innebär förändringarna i praktiken? Hur påverkar det vårt arbetssätt? Vilka för- och nackdelar finns i ändringarna av LAS? Det kommer finnas utrymme för diskussion samt erfarenhet och kunskapsutbyte. 

Dag: torsdag 1 december

Plats: Digitalt, ZOOM (länk skickas till anmälda)

Tid: 08.00-09.00

Är du intresserad? Anmäl dig senast 25:e november 

Varmt välkommen!

Anmäl dig här!

Kontakt

Amal Ibrahim Hassan

amal.ibrahim.hassan@lsu.se

Häng med på ett medlemsexklusivt studiebesök hos UR!

Häng med på ett medlemsexklusivt studiebesök hos UR!

Den 5 december bjuder LSU och Utbildningsradion (UR) in till ett gemensamt studiebesök hos UR! Under studiebesöket kommer vi att träffa bland annat redaktionen för Tänk till och en av UR:s pedagogiska redaktörer som är intresserad av att höra hur ungdomsrörelsen tänker kring kommande EU-val. Det pågår även ett utvecklingsprojekt som UR kallar ung folkbildning.

read more