1. Hem
  2. Nyhet
  3. Delta i fokusgrupp om LSU:s kommunikation

Under hösten 2022 genomför LSU en stor målgrupp- och kommunikationsanalys i syfte om att bli mera träffsäker och vassare i sin kommunikation till både våra berörda medlemsorganisationer, beslutsfattare och det övriga civilsamhället. För att det arbetet ska bli så bra som möjligt behöver vi nu din expertis. 

Arbetet med denna analys har bestått av en webbenkät här på LSU.se, en större mera ingående och personlig enkät till våra medlemsorganisationer och nu söker vi personer till två djupdykande fokusgrupper. Till fokusgrupperna söker vi dig som är engagerad i det unga civilsamhället. Du kanske sitter i en lokal styrelse, är engagerad i en förening eller anställd åt en organisation. 

I dessa två fokusgrupper kommer vi diskutera vad som får er besökare att stanna kvar, att känna engagemang och vad som fångar erat intresse i våra kanaler. Vi kommer också diskutera LSUs varumärke och värdeord samt styrkan i att samla en sådan stor ungdomsrörelse.

En av fokusgrupperna är en fysisk träff på LSU:s kansli med fika och den andra är digital via ZOOM.

Fysisk träff

Dag: tisdag den 22 november
Tid:
17.00 – 19.00
Plats:
LSUs kansli – Gammelgårdsvägen 38, 112 64 Stockholm

Digital träff

Dag: onsdag den 23 november
Tid:
17.00 – 19.00
Plats:
digitalt via ZOOM (Länk kommer dagarna innan)

 

Anmäl dig här!

Vi har 15 platser per tillfälle.

Kontakt

Joakim Lindgren

joakim.lindgren@lsu.se

Liknande nyheter
LSU söker kanslichef!

LSU söker kanslichef!

Vill du vara med och stärka barn och ungas demokratiska organisering? LSU – Sveriges barn- och ungdomsorganisationer söker nu en kanslichef för att förvalta, leda och utveckla vår verksamhet!

read more