1. Hem
  2. Nyhet
  3. En era är slut!

LSU:s infokom-projekt Ung i Utveckling, UiU går i graven. Detta som följd av regeringens nya biståndspolitik där stödet till infokom-projekt plockas bort. UiU har varit ett långtgående projekt inom LSU:s verksamhet som möjliggjort flera spännande aktiviteter för att belysa och främja de globala målen, klimatet och ungas fred & säkerhet.

Inom UiU har vi skapat möjligheter för Sveriges ungdomsrepresentanter i FN att möta unga nationellt, skapat många seminarier om de globala målen, hållit workshops om fred & säkerhet & visat upp och samarbetat med LSU:s internationella partners.

UiU startade även podden Ung Agenda där reppar och gäster diskuterat spännande ämnen inom både FN och EU. Intima samtal med olika makthavare har genomförts i konceptet Maktfrukostar där engagerade unga har samtalat med ministrar vid frukostbordet. Och inte minst har UiU haft flera enormt duktiga praktikanter genom åren.

 

Tack till UiU!

Kontakt

Feben Hadgu

feben.hadgu@lsu.se

Liknande nyheter
LSU söker kanslichef!

LSU söker kanslichef!

Vill du vara med och stärka barn och ungas demokratiska organisering? LSU – Sveriges barn- och ungdomsorganisationer söker nu en kanslichef för att förvalta, leda och utveckla vår verksamhet!

read more